Meny Stäng

Att ha migrän – ett elände

Annons

Jag ska absolut inte klaga. Alla människor dras med sin skit, och en del med åkommor och bekymmer som är mycket värre än det jag bråkar med. Migrän är ofarligt, men helt invalidiserande när det slår till. I alla fall är det så för mig. Jag blir (i bästa fall) sängliggande med en ispåse på huvudet. I värsta fall vandrar jag omkring som en osalig ande, eftersom smärtan är för intensiv för att det ska vara möjligt att vila.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Att inte kunna göra saker

Förutom att det är värdelös att ha ont så är det frustrerande att inte kunna göra saker. När jag har migrän får Peter göra allt och det känns ju inte så kul, även om han säger att det är helt ok. Jag har också insett att migränen i viss mån påverkar min personlighet.

Att alltid vara förberedd

Eftersom jag inte vet när den slår till vill jag alltid vara förberedd, och helst ha gjort saker i förväg. Ifall jag skulle få migrän … Som ni kanske fattar så hade jag migrän igår, och i natt. Idag mår jag mycket bättre och den här kvällen har vi ägnat åt att deklarera, vilket jag alltså inte hade gjort i god tid … För övrigt så är avloppsproblemet inte löst, och vi bor kvar i husbilen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev