Meny Stäng

Kylig natt i husbilen

Annons

Det har blivit bra kallt nu! I natt var det två minusgrader. Tur att man bor i en varm husbil … eller? Ja, husbilen är ju ordentligt varm så länge gasolvärmaren är på, men när gasolen tar slut blir det väääldigt kallt. Lite orutinerat att inte kolla hur mycket gasol man har kvar i tuben …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi vaknade mitt i natten

I natt vaknade vi av att det var svinkallt. Förutom att vi höll på att frysa ihjäl blev vi oroliga att husbilen skulle släppa på säkerhetsventilen och tömma allt vatten. (Vattnet töms automatiskt om det blir tillräckligt kallt, så att rören inte ska riskera att frysa.) Om vi hade fler gasoltuber? Javisst, i båten! Det blev en liten nattlig promenad för Peter …

Husbil säng
I husbilen är det vanligtvis varmt och skönt …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev