Meny Stäng

KLM: The Orange Experience

När holländarna firar ”Kings Day” blir det en enorm gatufest. Tio amerikanska vinnare, som deltagit i en tävling arrangerad av KLM och Heineken, bjöds på upplevelsen i Amsterdam.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En överraskning väntade

Det hela började med att förbipasserande i New York fick besvara ett antal dansrelaterade frågor, och de som svarade rätt valdes ut som vinnare. Den 25 april samlades vinnarna på JFK i New York. Vad de inte visste var att de skulle flygas till Amsterdam …

Där väntade en orange buss och ett program som inkluderade ett besök på Heineken-bryggeriet och party-kryssning genom Amsterdams kanaler, medan festligheterna pågick runt omkring. Den största överraskningen kom när DJ:n Armin van Buuren hoppade ombord och bjöd på en timmes privat show! Kolla in videon, som vi visar i samarbete med KLM, för att se vad som hände!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev