Meny Stäng

Hitta rätt reservdelar till bilen

Annons

Det här inlägget är skrivet i samarbete med bildelar online

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Alla delar i en bil (eller husbil) håller inte för evigt, tyvärr. Många gånger gäller det också att hitta precis rätt delar! Jag minns när jag en gång, tillsammans med en dåvarande pojkvän, fastnade mitt i natten på en landsortsväg på Island med en liten trasig japansk bil som vi hyrt i Sverige …

Nattöppen bensinmack

Som tur var kunde vi promenera till en nattöppen bensinmack och turligt nog kunde killen i macken ringa sin kompis – som var bilmekaniker! Han kunde inte laga bilen just då – men erbjöd oss att sova över i sitt hus! Dagen efter visade det sig att det inte var så lätt att hitta reservdelar till japanska bilar på den Isländska landsbygden …

Lättare idag

Idag, och med hjälp av Internet, går det däremot utmärkt att hitta reservdelar till de flesta bilmärken. Klicka här för att hitta reservdelar till din FORD!

Visste du förresten att bilmärken FORD grundades av Henry Ford i början av 1900-talet? Grunden till succén byggde på att Henry kom på löpandeband-principen, vilket gjorde att byggtiden minskades väsentligt, enligt Wikipedia. Och om du inte har en FORD kan du förstås klicka vidare för att hitta reservdelar till andra bilmärken … Du söker enkelt på sidan genom att ange modellen på din bil.

Bilsemester

Prenumerera på vårt nyhetsbrev