Meny Stäng

On the road – första dagen på Europaresan

Annons

Då var vi iväg! Vi gick upp klockan sex i morse för att packa ut det sista och städa båten. Vi jobbade intensivt hela förmiddagen och samtidigt som vi bar ut den sista kartongen ringde de nya hyresgästerna … då stod de i marinan med bil och släp och fyra kompisar som skulle hjälpa till att bära!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Sista dagen på jobbet

Igår jobbade jag min sista dag – vilken konstig känsla! Det ska bli otroligt skönt med ett avbrott, men jag kommer sakna mina underbara kollegor! Och sedan då? Igår kväll ägnade vi oss åt att packa, städa och tvätta.

Nu har vi lämnat över nycklarna till de nya hyresgästerna och har rullat iväg. Vi är sååå taggade och ressugna, samtidigt som det känns ganska förvirrande. Liksom, hur förbereder man sig för det här …?

Första stoppet: Arboga

Det var inga minuter till godo om om man säger så, haha. Båten är alltså redan bebodd med nya hyresgäster och vi är … on the road! Det första spännande stoppet blir … hos vänner i Arboga!

På väg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev