Meny Stäng

Hos vänner i Arboga – första stoppet på väg mot Europa

Annons

Att det första stoppet på vår Europa-resa blev Arboga var kanske lite otippat, men vi har vänner där som vi gärna ville besöka. Det blev en trevlig kväll med en riktigt god middag. Vi fick flamberad oxfilé, vilket inte bara var väldigt gott utan också bidrog med lite spänning i tillvaron.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Flambering av oxfilé

Mannen i huset och jag kollade för säkerhets skull var vi hade brandsläckaren … men Peter och frun i huset fixade biffen (eller filén då) utan problem. Det blev både en god middag och en väldigt trevlig kväll.

Vidare mot Göteborg och Europa

Nu har vi lämnat våra vänner och rullar mot Göteborg, där vi ska träffa vänner som vi lärde känna när vi semestrade på Filippinerna. Detta är våra två planerade besök i Sverige. Därefter rullar vi söderut, mot ett helt år på rull med husbilen i Europa. Detta är verkligen overkligt och ganska svårt att förstå!

Thore och Catta

Prenumerera på vårt nyhetsbrev