Meny Stäng

På besök hos vänner i Göteborg

När vi var på Filippinerna i vintras lärde vi känna det supertrevliga paret Anders och Anita. Vi stiftade bekantskap på flygplatsen i Manila och åkte bland annat på moppetur tillsammans på ön Mindoro. Nu var det dags att träffa dem på deras hemmaplan i Göteborg!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Filippinerna

Vi åkte inte bara runt ön Mindoro tillsammans. Anders och Anita tog också med oss till en helt galen restaurang i Manila, vilket verkligen var en upplevelse – där servitriserna danade och kockarna jonglerade med slevarna.

Mölnlycke i Göteborg

Anders och Anita bor i Mölnlycke i Göteborg, så igår åkte vi dit på besök. Det blev en fantastiskt god middag, mycket prat och skratt och några sköna promenader i omgivningarna. Först idag, söndag eftermiddag, rullar vi vidare mot Helsingborg och Helsingör. Ett helt år i Europa ligger framför oss. Det går knappt att föreställa sig. Häng med på resan!

Häst
Jag bekantar mig med en häst
Anders och Anita
Anders och Anita gör reklam för vår husbil…

Prenumerera på vårt nyhetsbrev