Meny Stäng

Göteborg – Frankrike – starten på Europaresan

Annons

Nu har vi kört från Göteborg till Frankrike. Nattsvarta motorvägar genom Danmark, blåsigt hav mellan Rödby – Puttgarden och mil efter mil tillsammans med alla långtradare genom Tyskland. Sedan några virriga kringelikrokar genom Holland, körning på fräscha upplysta motorvägar genom Belgien och så in i Frankrike, där vi nu kör bland byar och kor på landsbygden.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Rastplats i Tyskland

Vi har sovit en natt på en rastplats i Tyskland och en natt på en rastplats i Frankrike. På McDonalds i Tyskland kunde vi tyvärr inte använda wifi eftersom de kräver tyskt telefonnummer… men nu har vi fått igång våra data-simkort från Holidayphone.

Förra inlägget om husbilsresan 2015: Hos vänner i Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev