Meny Stäng

Shopping i Riga – lite billigare och roligare

Annons

Nu har vi hunnit med lite shopping i Riga. Det vi gillar med länder i öst är att det ofta går att hitta billiga kläder, samtidigt som det kan finnas ett annat utbud än hemma. I Riga hittar man förstås alla de stora vanliga kedjorna, men om man letar lite kan man också hitta en hel del annat. På shopping i Riga alltså! Kom vi hem med någonting då? Japp det gjorde vi!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Många gallerior

Det finns flera stora shoppingcenter här i Riga. Några exempel är Galerija Centrs, Galleria Riga, Origo och Spice. Detta är moderna gallerior där du hittar massvis av butiker, allt från stora kedjor som du känner igen till mindre butiker som du inte känner igen. Priserna kan ibland vara något lägre än i Sverige, men när det gäller kedjor skiljer ju inte priserna så mycket.

Vi gillar bäst det billiga shoppingcentret som ligger precis intill matmarknaden. Jag hittar ingen hemsida att länka till, men jag infogar en bild istället. Om du befinner dig på matmarknaden är det väldigt lätt att hitta hit!

Den billiga gallerian bredvid matmarknaden i Riga
Den billiga gallerian bredvid matmarknaden i Riga

Vår shopping i Riga

I gallerian vid matmarknaden finns inga kedjor och här pratar de flesta försäljerskorna ryska. Det är hit du ska gå om du vill hitta vinterjackor med pälskragar eller fluffiga vinterstövlar till en billig penning.

Om något fick följa med hem? Jepp! Två vinterjackor (700 respektive 900 kr), en handväska (400 kr) och en morgonrock (300 kr). Hur gillar du bäst att handla? Exklusivt eller billigt? Kända kedjor eller okända småbutiker?

Shopping i Riga i Lettland: här hittar du jackor, stövlar och handväskor
Shopping i Riga: här hittar du jackor, stövlar och handväskor
Alla våra bästa tips om Lettland. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev