Meny Stäng

Fina dagar i solen – på däck och längs Hornsbergs strand

Annons

Vi har varit hemma den här helgen och njutit av solen på däck (när vi inte suttit inne och jobbat med bloggen – jag muttrar en hel del över krånglig html-kodning för närvarande). En promenad längs fina Hornsbergs strand har det också blivit.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Promenad längs Hornsbergs strand

På Kungsholmen, på andra sidan vattnet från vår husbåt sett, ligger Hornsbergs strand. Förr låg det industrier här och ett sand- och grusupplägg. Idag har Hornsbergs strand blivit ett attraktivt område med dyra lägenheter och en fantastiskt fin strandpromenad med grillplatser, badplatser och ett utegym. När vi promenerade förbi i förrgår satt fullt av folk på gräsmattorna och på bryggorna och njöt av solen.

Fin promenad längs vattnet vid Hornsbergs strand
Fin promenad längs vattnet vid Hornsbergs strand
Många njuter av solen på bryggarna - och vi har även sett några som badat!
Många njuter av solen på bryggarna – och vi har även sett några som badat!
På väg hemåt passerar några färgglada kanoter
På väg hemåt passerar några färgglada kanoter

Sillunch utan sill på däck

För egen del bestämde vi oss att njuta av en sillunch på däck. När vi redan satt på potatisen insåg vi att sillen var gammal, så det fick bli en sillunch utan sill: kokt potatis, ägg, gravad lax med hovmästarsås och bröd med en god starkost, och öl och nubbe förstås. Hur har din helg varit?

Sillunch utan sill på däck i solen
Sillunch utan sill på däck i solen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev