Meny Stäng

Välkommen på besök i bloggkontoret

Såhär ser det ut i vårt bloggkontor! Helena (bloggredaktionen) sitter i köket och Peter (marknadsavdelningen) sitter en trappa upp. Ibland mejlar vi varandra, haha. Nu har vi dessutom nyheter på gång!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bloggredaktionen

Bloggredaktionen (Helena) sitter i köket på vår husbåt. Min huvudsakliga uppgift är att skriva alla blogginlägg, eftersom jag tycker om att skriva. Dessutom följer jag väldigt många andra bloggar, mest för att det roligt, men också för att ha lite ”koll” på vad som händer i bloggvärlden.

Alla mejl som skickas via bloggen går till mig, och om jag tycker att de passar bättre för marknadsavdelningen skickar jag dem till Peter. Alltid med texten ”Till Marknadsvadelningen … Mvh Bloggredaktionen” haha.

Marknadsavelningen

Marknadsavelningen (Peter) sitter en trappa upp, i vårt vardagsrum. Han sköter vårt Instagram och håller dessutom i alla företagskontakter, gällande annonsering, bloggresor, nyhetsbrev o.s.v.

Peter på Marknadsavdelningens kontor
Peter på Marknadsavdelningens kontor

Andra jobb?

Man skulle nästan kunna tro att bloggen är vårt enda jobb. Så känns det ibland, men dessvärre betalar inte bloggandet vår hyra. Jag (Helena) blev av med mitt fasta jobb på Landstinget i Stockholm när vi reste runt Europa

Sedan vi kom hem har jag haft olika projektanställningar, först på Karolinska Institutet och nu på Gävle högskola (på distans). Jag är folkhälsoforskare och jobbar främst med kvalitativa studier, som intervjustudier och liknande. Peter har jobbat inom bygg i 25 år som egen företagare, men design och marknadsföring  är vad han brinner för, och han har bara gjort några mindre uppdrag sedan vi kom hem.

Nyheter på gång!

Vad är det för nyheter på gång då? Jo, marknadsavdelningen planerar att kliva in på bloggredaktionens domäner. What!? Han som bara pillar sig i naveln och har det bra i marknadsavdelningens relaxavdelning …? Från och med nästa vecka kommer Peter skriva på bloggen på fredagar. Exakt vad han kommer skriva om får du veta då.

Marknadsavdelningen slöar gärna på sin soffa - men nu är det dags att börja jobba!
Marknadsavdelningen slöar gärna på sin soffa – men nu är det dags att börja jobba!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev