Meny Stäng

Happy Friday: Dagens skratt

Annons

Ok, nu kör vi och Peter vid datorn. Dagarna går ihop och vi glömde förra fredagens ”Happy Friday”. Jag ringde min äldsta son och sa grattis på födelsedagen på fredagen och då slog det mig att ”ups”, det är fredag.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vi håller på med social media hela dagarna men för oss blir det osocial media och ibland fastnar vi i datorerna dagar i sträck. Annat var det när man var liten, för mamma tillät mig inte vara inne en hel dag för jag skulle ut och få frisk luft som det hette då, haha. Nu är det dags för dagens skratt.

Man behöver stunder med humor

Det är så härligt att snurra runt på sociala medier och ibland få se roliga videoklipp. Vi behöver lite omtanke och träning i käkmusklerna, och nu gav mig min dator ett stavningsförslag på ”kåkmusklerna” helt plötsligt. Är det någon som vet vad dom sitter? Tacksam för svar! Den här videon får mig att verkligen må bra:

Lyckad vecka

för magen kurrar
När magen kurrar ändå. Jäkla 5/2 diet

Som ni har märkt så har vi haft en väldigt rolig och trevlig vecka på Elmia. Vi har träffat många som läser vår blogg och flera som bloggar om campinglivet. Vi har även träffat flera som har åkt till Kroatien den här sommaren efter att vi har skrivit om det och varit väldigt nöjda. Den feedbacken känns hela vägen in och sporrar oss att köra ännu hårdare.

Ibland får vi frågor om 24/7

Vissa människor undrar hur vi kan vara tillsammans 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. Vi har alltid drivits av samma mål och vi lägger inte av förrän vi är där, när vi väl har bestämt oss. Sen kan det se ut så här emellan åt, haha.

Japp, så är det
Då är det dags att börja prata

oktoberfest på Elmia

I lördags var det dags för den sista festen på Elmia med oktoberfest i sikte. Vi har svårt att slappna av när vi jobbar och kamerorna är alltid med, och Visst vart det öl och fest men inte så här mycket.

Så kan det gå
Haha, vilken drypare

Här kommer en liten film från oktoberfesten så ni ser hur kul det kan vara när man släpper allt. håll tillgodo med dagens skratt. fyll på med något positivt om vad som hände i veckan.

Missade du förra Happy Friday? Läs FREEDOM event

Prenumerera på vårt nyhetsbrev