Meny Stäng

Happy Friday: FREEDOM event

Annons

Ok, nu kör vi och det är Peter som styr. Som många vet så fotade vi ett fantastiskt bröllop förra helgen. Helena och jag började åtta på morgonen och höll på till sex morgonen dagen efter. Vi fotade från två håll för att vi ville få med en helhet och det blev 450 bilder som vi har redigerat från bröllopet. Vi hade tre timmar innan vi skulle vara i kyrkan ensamma med bröllopsparet för att fota och slappna av. Vi hade väldigt kul och vi har även en ny tjänst på bloggen, FREEDOM event.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

ta bort nervositeten

Dessi och Lasse hade planerat detta bröllop i ett år och dom hade t.o.m tagit kurser i dans från Watsonsparet i Let’s dance. Det var 6 stycken som arbetade med allt om bröllopet dygnet runt dom sista 14 dagarna. Klockan 12 åkte vi fyra iväg för dom fina bröllopsbilderna men också för att komma bort en stund från all stress. Vi fick brudparet att slappna av och ha kul några timmar och vilka härliga timmar det blev.

Lasse släpper loss
Lasse släpper loss
Kul ska vi ha
Kul ska vi ha

Fotografering innan bröllopet

I Sydeuropa fotar man ganska ofta en vecka innan bröllopet för att få fina bilder. Då kan man söka upp vackra vyer eller kanske ett favoritställe. Man kan också välja dag när det är vackert väder, så det verkligen blir dom bilder man vill ha och vara helt avslappnad.

Haha nu kör vi
Haha nu kör vi
Happy Friday
Happy Friday

FREEDOM event

Vi skapar nu en ny tjänst på bloggen med fotografering på bröllop och företagsevent. Vi har även en tjänst med DJ ELDIN som spelar allt från klassisk musik och 40-talsmusik till dagens tunga housemusik. Så har ni någon som frågar så hör av er till oss för vi tycker det här är så kul. Nu är jag nyfiken på dom bästa stunderna från din vecka!

Fotosession
Fota på fest eller bröllop
DJ till festen
DJ till festen

Missade du förra Happy Friday? Läs Vara glad för det lilla

Prenumerera på vårt nyhetsbrev