Meny Stäng

”Tomteverkstad” – och elcyklarna redo för vintern

Hemma hos oss är det lite ”tomteverkstad” just nu. Riktigt roligt! En annan positiv sak denna vecka är att vi fått våra elcyklar redo för vintern.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Våra elcyklar är redo för vintern

Peter tyckte att bromsarna tog dåligt på hans elcykel, så vi cyklade till sportbutiken XXL i Bromma. Där köpte vi nya bromsklossar, och det visade sig att de också har verkstad och monterar, mot en rimlig kostnad. Det var bara att leda in cykeln i butiken och få hjälp direkt. Helt fantastiskt! Dessutom passade vi på att köpa varsin varm cykelsadeldyna. Sååå skönt när man cyklar i kallt väder! När det närmar sig vår kommer vi antagligen skaffa ännu lite mer cykelverktyg. Älskar våra cyklar!

Jogging och promenader

Vi gjorde ett uppehåll med joggingen ett tag eftersom Peter fick ryggskott, men nu är vi igång igen. Det blir nog inte varje dag dock. Det känns som att vi kan landa i att jogga några dagar i veckan och promenera några dagar. Vi är i alla fall väldigt noga med att komma ut varje dag, och helst innan det blir mörkt. Ljuset behöver man!

Att packa paket – lite som en ”tomteverkstad”

Just nu har vi julrabatter på webbshopen och vi kör också några marknadsföringskampanjer på Facebook. Dessa saker i kombination gör att webbshopen går bättre än någonsin och vi packar paket varje kväll, som vi sedan cyklar (eller går) med till Postnord i Tomteboda. Det känns lite som tomteverkstad faktiskt, väldigt roligt!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är kanske att det känns så roligt med webbshopen! Det känns som att det kommer dröja länge innan vi får tillbaka de pengar vi lagt ut, men just nu känns det bara roligt att få beställningar och skicka paket. Fotot är från marinan där vi bor! Nu vill vi förstås gärna höra vad som varit bäst under din vecka!

Veckan som kommer

Vad annorlunda livet är nu jämfört med förr! Vi planerar förstås inga resor, utan kommer mestadels vara hemma. Vi jobbar, bloggar, och kommer fortsätta marknadsföra våra julrabatter på webbshopen. Men glöm inte att kika in här eller på Instagram – det händer alltid något nytt!

Missade du förra Happy Friday? Läs gärna Svanar, krabba och galna julrabatter på webbshopen

Prenumerera på vårt nyhetsbrev