Meny Stäng

Svanar, krabba och snart galna julrabatter i webbshopen

Annons

Livet är ju lite annorlunda nu för tiden. Vi är i stort sett bara hemma, förutom mindre ”nödvändiga” utflykter. Men vi har ändå flera roliga projekt på gång, och snart kommer det bli julrabatter i webbshopen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Mera flyttande – och krabbmiddag

Om du följt vår blogg under hösten så vet du att vi hjälpt våra mammor att flytta från hus till lägenhet. Den här veckan har vi hämtat det sista från min mammas hus i Täby, och Peter har också varit uppe hos sin mamma i Tierp och tillsammans med sin bror hjälpt henne med lampor och annat.

Vi är väldigt ovana att ha gäster nu för tiden, men eftersom Peter och hans bror ändå umgåtts hela dagen, och eftersom Micke hade för långt att åka hem till Blidö på kvällen så sov han kvar hos oss. För oss, som annars håller lite ”diet” (nåja, vi försöker äta kalorisnålt), så blev det ett tillfälle att festa till det med krabba! På kvällen pratade vi om en del gemensamma projekt, som vi förhoppningsvis kan berätta mer om framöver!

Promenader istället för jogging denna vecka

Vi fick ju till en bra rutin med jogging varje vardagsmorgon, som funkade länge. Men för en vecka sedan fick Peter ryggskott, och då blev vi tvungna att göra uppehåll. Visst är det typiskt!?

Vi har promenerat istället, och även denna vecka blev det några foton på svanarna som hänger i området. Egentligen borde vi fota hägern som hänger i marinan varje dag, men av någon anledning möter vi alltid honom när vi ska tömma soporna och har glömt mobilkameran. Det får bli en annan dag!

Snart galna julrabatter i webbshopen

Vi har massor av fina julklappstips i vår webbshop och du hittar en del av dem om du klickar på länken. Ett hett tips är dock att vänta lite med att shoppa. Vi planerar att gå ut med rejäla rabatter i helgen, som kommer gälla ända fram till jul, så vänta tills vi presenterar rabatterna! Det blir både sänkta priser och ”köp denna – få denna på köpet” och lite annat kuligt och juligt. Så missa inte det!

Bäst denna vecka

Bäst denna vecka är att vi hjälpt båda våra mammor med flyttbestyr, samt att vi börjat planera för nya projekt tillsammas med Peters bror Micke. Spännande! Vad har varit bäst under din vecka?

Veckan som kommer

I helgen kommer vi lägga upp och presentera alla julrabatter och julerbjudanden i webbshopen. Peter har också skrivit ett inlägg om irländsk whiskey och om öl på Irland.

Missade du förra Happy Friday? Läs gärna Höststormar, matupplevelser och paket från Israel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev