Meny Stäng

Skön stämning inför Elmia-mässan

Annons

Det är sommarvärme i Jönköping och stämningen stiger inför öppnandet av årets version av Elmia Husvagn Husbil. Vi har riggat vårt bord och vår roll-up och har redan hunnit träffa ytterligare en husbilsbloggare.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bord och Roll-up på plats

Nu har vi fått upp bord, stolar och roll-up på plats i entré Syd här på Elmia Husvagn Husbil. Kom gärna förbi och säg hej! I övrigt är det full rulle här. Inga besökare är på plats ännu, men alla husbilar och husvagnar som ska visas ska rullas in och putsas upp och det är mååånga.

Vi har tjuvkikat lite och lyssnat runt med utställarna och vet att det finns många intressanta nyheter att kolla in. Vi återkommer förstås! Så länge får du kika in genom de stängda dörrarna, haha.

Elmia-mässan
Många husbilar och husvagnar på plats på Elmia-mässan

Träff med bloggare

Vi har en känsla (eller förhandsinfo snarare, haha) om att en hel del husbilsbloggare kommer att dyka upp här på Elmia. Redan nu har vi träffat Nils-Åke som skriver bloggen Husbil och resor. Han tittade förbi igår förmiddag och vi har vid det här laget hunnit med flera väldigt trevliga pratstunder.

Nils-Åke är här tillsammans med Smålandssektionen  i Caravan Club och hjälper till som volontär. Och det är förstås en hel del att fixa på en mässa som väntar runt 35 000 besökare!

Husbilsbloggare
Nils-Åke och Peter utanför FREEDOM

Skön stämning

Trots att mässan inte ens har börjat är det skön stämning här. Caravan Clubs medlemmar spelade mölkky (ett finskt sällskapsspel som påminner om kubb) igår kväll under skratt och glada tillrop. Längre bort steg en kinesisk lykta över husbilarna och husvagnarna. Först tänkte vi att “såna lyktor hör till nyår”, men sen kom vi på att den här mässan ju kallas för “camparnas nyårsafton” …

Elmia kväll
Glada medlemmar i Caravan Club spelar “mölkky”
Elmia husvagn husbil
En kinesisk lykta stiger över husbilarna och husvagnarna

Prenumerera på vårt nyhetsbrev