Meny Stäng

På plats på Elmia-mässan

Annons

Nu är vi framme på Elmia-mässan utanför Jönköping. Om några dagar är det dags för camparnas nyårsafton: Sveriges största husbils- och husvagnsmässa. Vi är här både som utställare och som journalister/bloggare, och därför är vi här i god tid. Häng med så får du veta allt om mässan!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bra bemötande

Waow! Du som hängt med här under augusti kanske minns att vi inte var helt nöjda under Stora Nolia-mässan i Piteå. Det var i och för sig en rolig mässa (som är värd att besöka!) men organisationen var rörig och samarbetet funkade … sådär. Här har det (hittills) varit precis tvärtom.

Redan innan vi åkte var det raka puckar. Vi har fått klara besked om var vi ska stå på mässan och vi fick biljetter och dekaler till bilen i brevlådan i god tid. När vi rullade in på området fick vi ett riktigt bra bemötande från volontärerna från Caravan Club, som dessutom gärna ville diskutera vårt blogginlägg om priser på ställplatser en stund.

Ordning och reda

Här är det ordning och reda om man säger så! Vi har blivit anvisade en plats, fått el och fått backa för att uppfylla brandsäkerhetsreglerna. Vi har också haft tid att kika in snabbt i hallarna, där utställarna håller på att rulla in bilarna. Dessutom har vi hittat vår egen plats – som vi är supernöjda med! Självklart ville vi fira vår ankomst med en god middag. Imorgon berättar vi mer!

Elmia husvagn husbil
Utställarna håller på att köra in husbilarna och husvagnarna i hallarna
Fisksoppa
Vi firade vår ankomst igår med en smarrig fisk- och skaldjurssoppa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev