Meny Stäng

Mycket reseinspiration på Seniormässan i Stockholm

Annons

I torsdags besökte Peter Seniormässan på Stockholmsmässan i Älvsjö. Vi hade fått höra att många utställare inom resor & turism skulle vara på plats och ville förstås kolla läget. Och ja, många resmål var på plats!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Seniormässan för 55-plussare

Seniormässan arrangerades i Stockholm för 22:a gången den 18-20 oktober. Många olika utställare var på plats och visade upp allt från kläder och bekväma skor till glasögon, försäkringar, SPA och, förstås … resor!

Mycket reseinspiration på mässan

Peter tyckte att det var en trevlig mässa och kom hem med broschyrer från en massa intressanta resmål. Vi träffar de olika ländernas turistorganisationer då och då, så det blev en del välkända möten, men också många nya trevliga och intressanta bekantskaper.

Frågan är ju alltid, vart ska man resa nästa gång? Blir du sugen på något av resmålen nedanför – eller har du kanske någon annan resa på gång? Var du kanske rentav på Seniormässan och såg något intressant?

Patricia O'connell från Maltas Tourism Authority, som hjälpte oss med vår Malta-resa nyligen
Patricia O’Connell från Maltas Tourism Authority, som hjälpte oss med vår Malta-resa nyligen
Estland
Estland ligger inte så långt bort, men kan ändå ha mycket intressant att erbjuda, som SPA till exempel
Litauen
Eller varför inte Litauen? Broschyrerna härifrån visar upp allt från städer på vatten till nationalparker och restauranger med lokal mat.
Cascais i Portugal
Cascais i Portugal skulle ju också kunna vara trevligt att besöka igen. Vi var ju i utkanten av Cascais under vår Europa-resa förra året.
Cypern
Eller kanske Cypern? Där var jag för ca 20 år sedan, men det känns som att det är mycket jag inte hann med att se då …

Översta bilden i inlägget: Två representanter för Sydafrika på Seniormässan i Älvsjö

Prenumerera på vårt nyhetsbrev