Meny Stäng

Malta Classic Grand Prix, Häng med!

Annons

Malta Classic Grand Prix! Den 6-9 oktober i år var det dags för det årliga eventet ”Malta Classic Grand Prix”. Vi hade turen att befinna oss på Malta och fick chansen båda att gå runt bland de coola veteranbilarna och kolla på racet. Här kommer en bildkavalkad som du inte får missa från Malta Classic Grand Prix!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En hyllning till veteranbilar

Malta Clasic Grand Prix är ett fyra dagars event som hyllar veteranbilar. Eventet genomförs i den före detta huvudstaden Mdina. Under den sista av de fyra dagarna genomförs det riktiga racet, då mellan 8-10 bilar åt gången som tävlar runt en viss sträcka. Den här helgen har blivit ett känt och uppskattat motorsportevent som varje år lockar både malteser och en internationell publik.

Vi kunde också själva konstatera att detta är ett populärt och välbesökt event. Massor av människor, varav många uppklädda, trängdes bland bilarna och på utsiktsplatserna. Själva gick vi runt och fotograferade.

Malta Classic Grand Prix
Veteranbilar i racet ”Malta Classic Grand prix”

Vilken av bilarna gillar du mest?

Vi tittade på racet en stund, men allra roligast var att gå runt och kika på de fina bilarna. Jag kan inte påstå att jag är speciellt bilintresserad, men detta var verkligen roligt. Vilken fantastisk variation av modeller och färger! En del är bara snygga och andra är rentav lekfulla. Alla ser ut att vara mycket väl omhändertagna av sina engagerade och entusiastiska ägare. Vilken av de här bilarna gillar du mest? Är du intresserad av bilar?

Bilar på Classic Grand Prix Malta
Bilar på Malta Grand prix
Ferrari
En Ferrari på Malta Classic Grand Prix

Malta Classic Grand Prix

Vi hade inte en aning om vad vi förväntade oss när vi kom hit men vilken överraskning. Det här var fantastiskt roligt och alla ville prata och visa upp sina veteranare, innan de skulle ut på vägarna för nästa race. Vi kunde gå upp till högsta utkiken (baren) och ta en kall öl i solen och titta på tävlingarna. En bra dag!

Classic rand Prix
Grand Prix Malta
Biltävling på Malta
Veteranbil Malta Classic
Grand Prix Malta
Alla våra bästa tips från Malta. Klicka på bilden!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev