Meny Stäng

Små eller stora bilder på bloggen? – Hjälp oss genom att rösta!

Som en del av er vet jobbar Peter med en ny sida på bloggen som kommer heta”Resa i världen”. På den sidan kommer du under varje land i världen (nåja, nästan!) hitta länkar till relevant reseinfo om just det landet på olika resebloggar.

Detta innebär att vi tittat runt väldigt mycket på andra resebloggar, och vi har kommit fram till att det är fint med stora bilder på bloggen. Frågan är, hur stora bilder? Här är vi inte riktigt överens … så vi behöver din hjälp!

Tre förslag på storlek

Om du tittar på det här blogginlägget på en dator (eller kanske en iPad?) ser du att den översta bilden i inlägget (svanen) är väldigt stor. Alla följande bilder som ligger i inlägget (Peter på däck) blir däremot betydligt mindre, eftersom de anpassar sig efter bredden på texten. Det går visserligen att klicka på bilden med Peter på däck för att se den större, men om du inte gör det visas den betydligt mindre än den översta bilden.

På däck
Peter på husbåtens däck förra helgen – kyligt i lufte men varmt i solen!!!

Hjälp oss genom att rösta!

Peter och jag har lite olika uppfattning om hur stora de här bilderna som ligger inuti inlägget bör vara. Vill man se dem större redan från början (utan att klicka på dem) eller är det bra som det är? Och om man vill se dem större, hur stora vill man att de ska vara? Glöm bara inte att rösta som jag (Helena) tycker! Haha, nej jag bara skojar. Vi vill båda att det ska bli bra, så vi vill verkligen veta vad du tycker!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev