Meny Stäng

Titta in i vår husbåt – med 360-bilder

Annons

Vi lever vardagsliv just nu. På morgnarna promenerar vi tillsammans till mitt jobb. Jag spenderar hela dagen på kontoret, och Peter jobbar hemma – just nu med förberedelser inför båtmässan som öppnar på lördag. När jag kommer hem står middagen på bordet, och sedan är det dags för bloggande eller kanske en film ibland. Spännande va?

Haha, vi lovar att vi har andra saker på gång framöver! Så länge kan du få titta in i vår husbåt FREEDOM. Peter har fotat 360-bilder med Nikon Keymission inne i husbåten, så att du kan röra sig runt inuti rummen i bilderna.

Nedre däck

På nedre däck har vi vårt största rum. Här har vi vår säng, vårt träningsrum och vår walk-in-closet. Från det stora rummet på nedre däck kan man också gå in i vårt pannrum, där man måste vara max 160 cm lång om man ska kunna stå raklång. Förr fanns motorn här, men nu är det plats för avloppspump, varmvattenberedare, tvättmaskin och lite kläder och prylar.

Rör dig runt i bilden genom att snurra runt med musknappen (om du använder dator) eller genom att röra mobilen fram och tillbaka (om du använder mobiltelefon). IPads verkar tyvärr fortfarande ha lite svårt för 360-formatet, och om du tittar i en iPad får du gärna berätta för oss om det fungerar!

Kök

När man går in genom ytterdörren kommer man nästan rakt in i köket, som ligger som en halvvåning, mellan nedre däck och vardagsrummet. Köket är ganska litet, men här finns det mesta vi behöver, köksutrustning, diskmaskin, lite skåp (med betoning på lite) och ett matbord för fyra, som vid behov kan fällas ut så man kan sitta sex personer runt det.

Vardagsrum

En halv trappa upp från köket ligger vårt vardagsrum. Här har vi inte mindre än elva fönster och utsikt åt åt precis alla håll. Vi har också en altandörr så vi kan gå ut på däck. Här har Peter också sitt arbetsbord, där han sitter framför datorn.

Läs mer: Husbåtslivet – ett annorlunda boende

Prenumerera på vårt nyhetsbrev