Meny Stäng

Brunch på Hobo hotell i Stockholm

Annons

Vi har testat brunch på Hobo Hotell. I lördags, efter det stora eventet på Sheraton hotell i Stockholm, möttes ett litet gäng bloggare för brunch på det nya designhotellet Hobo hotell på Brunkebergs torg. Vi träffade några av våra bästa resebloggarvänner och kunde samtidigt njuta av riktigt god mat i solen på Hobos avslappnade uteservering.

Brunch på Hobo hotell i solen

Vädret i lördags var grymt och vi njöt av brunchen i solen utanför Hobo hotell. Jag valde äggröra med kallrökt lax och smörstekt toast (115 kr). Grymt gott verkligen! Peter valde en räkmacka med avokado, krasse och pepparrot (165 kr). Det såg inte dumt ut heller om man säger så!

Äggröra med kallrökt lax och smörstekt toast
Äggröra med kallrökt lax och smörstekt toast
Räkmacka med avokado, krasse och pepparrot
Räkmacka med avokado, krasse och pepparrot

Hobo hotell

Hobo hotell är ett sånt där skönt designhotell som är mysigt och lite coolt snarare än exklusivt. I lobbyn finns gott om gröna växter och möbler i olika färger för avslappnat häng. Högst upp i huset finns dessutom systerrestaurangen TAK, med 1000 kvadratmeter takterass och en nordisk-japansk meny.

Baren i lobbyn på Hobo hotell
Baren i lobbyn på Hobo hotell

Brunkebergs torg

Brunkebergs torg i Stockholm var en fashionabel stadsdel på 1800-talet, men senare revs det mesta och ersattes av banker och andra storföretag. Nu håller Brunkebergs torg på att bli hippt igen, med hotell, restauranger och folkliv.

Hobo hotell på Brunkebergs torg
Hobo hotell på Brunkebergs torg

Vilka är bloggarna?

Bloggarna vi brunchade med är några av våra bästa vänner. Dessutom har de, enligt oss, några av Sveriges absolut bästa reseloggar. Så, är vi inte konkurrenter då? Nej, huvudsakligen inte. Vi har lite olika vinklar när vi skriver, och vi hjälper varandra!

Christian driver Matochresebloggen, som handlar om resor med ett stort fokus på mat och restauranger. Lisa skriver Livet från den ljusa sidan, om resor med barn och aktiva dagar med guldkant. Daniel har bloggen Dryden – Traveler’s edition, och skriver på sitt helt egna sätt om flygresor, träning och destinationer runt om i världen. Sist men inte minst har vi Lina, som på sin blogg Liniz Travel & Lifestyle, delar med sig av sina erfarenheter som flygvärdinna och småbarnsresenär. Trevligt att äta brunch på Hobo Hotell tillsammans!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev