Meny Stäng

God Jul och Gott Nytt år!

Annons

Vi önskar alla läsare och vänner en riktigt God Jul och ett Gott Nytt år! Vi kommer fira i lugn och ro hemma, medan vi kurerar oss från diverse baciller. Det blir lite god mat, några bra TV-serier och, inte minst, sökande efter en resa till nyår.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hur ska du fira jul?

Jag (Helena) pratade om julfirande med mina kollegor igår, och vi kom fram till att man kan ha väldigt olika relation till julen. Två av mina kollegor berättade om släktingar som måste ha allting perfekt på julen, för att det inte ska kännas misslyckat. Själva är vi kanske lite tvärtom och för oss spelar detaljerna inte så stor roll, så länge vi får vara tillsammans och ha det bra.

En del firar traditionellt och andra struntar i traditionerna och reser utomlands. Några firar stort med massor av släktingar och andra firar litet, eller kanske i ensamhet. Vi önskar alla vänner och läsare en fin jul, oavsett hur du firar! Kanske kan vi bara alla vara lite extra snälla mot varandra på webben de närmaste dagarna!?

Vad är viktigt för dig på julen? Hur ska du fira jul i år?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev