Meny Stäng

Husbåtsliv, outdoorprylar och enkät

Annons

Happy Friday! Vi bjuder på lite foton från husbåtslivet och på lite nyheter om outdoorprylar från ett event denna vecka. Det bästa denna vecka är nog ändå att vi (bloggen) fyllt tio år, att vi fått massor av gratulationer och att det strömmar in svar på vår enkät om bloggen! Vad har varit bäst under din vecka?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Husbåtsliv

Hur går det till i ditt grannskap om någon behöver rensa bort en pool från trädgården? I vårt grannskap gör man så att man bokar en kranbåt … I veckan behövde våra grannar bli av med en pool som inte fungerade längre, och det löste sig smidigt som tur var. Vi fick som vanligt något att titta på genom fönstren!

kranbåt
kranbåt pampas

För vår egen del har vardagslivet här i Pampas marina varit mer ordinärt. Det man gör allt som oftast är att man transporterar saker (matvaror, post, sopor etc.) antingen till eller från husbåten på de långa bryggorna. Som tur är finns vagnar!

vagn

Visning av outdoorprylar

Outdoorliv är populärt! Igår var vi på ett event på hotellet Downtown Camper, där företag visade upp olika outdoorprylar. På förekommen anledning måste vi kanske tala om att vi inte är sponsrade (det är vi aldrig om vi inte märker ut det överst i inlägget), men vi tycker ändå att det är roligt att rapportera om nyheter vi sett!

Vi kollade in lätta och smidiga hopfällbara utemöbler (översta bilden) från Helinox. Alla kan fås med gungmedar (grymt bekvämt!) och säljs i Sverige via granitbiten.com. Tyvärr är de ganska dyra.

Vi kikade också på kängor från alfaoutdoor.se. Företaget har funnits i Norge sedan 1930-talet, och marknadsförs nu i Sverige via två svenska killar som tidigare jobbat på Haglöfs. Jag (Helena) skulle gärna vilja ha ett par lätta halvhöga kängor som de Peter håller i vänster hand, men jag har ett par låga vandringskängor så unnar mig kanske inte detta just nu …

kängor

En annan kul grej var de uppblåsbara ”sofforna” från chillbean.se. Vi har sett dem på båtmässan förut, men först nu fick vi tid att fatta användningsområdet lite bättre. Soffan fylls med luft helt utan pump och man kan använda den på stranden, flyta runt på vattnet … eller kanske åka ner på den i skidbacken! Undrar om vi borde ha en sån på däck på husbåten …?

chillbean

Enkät om Freedomtravel

Sist men inte minst vill vi denna fredag tacka för den fantastiska gensvaret på vår enkät där du kan lämna feedback på vår blogg! Vi har redan fått massor av konstruktiva synpunkter, och om du inte hunnit svara ännu så finns tid fram till söndagen den 14 april.

Klicka här för att komma till undersökningen!

enkät

Missade du förra Happy Friday? Läs Migrän, möten och Strandkorgsutmaning

Prenumerera på vårt nyhetsbrev