Meny Stäng

Migrän, möten och strandkorgsutmaning

När jag (Helena) skriver detta dras jag med eländig migrän, men om det släpper under fredagen så blir det verkligen Happy Friday! Idag är vi oxå glada för det stora intresset för Strandkorgsutmaningen!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Eländiga migrän

Igår hade jag (Helena) ett hemskt migränanfall. När det är som värst kan jag inte få i mig vätska och kräks konstant. Och så huvudvärk from hell ovanpå det. Ingenting är bra med det förutom att det, förhoppningsvis, är bättre idag. Jag ska också prova en helt ny medicin, så det är lite, lite hoppfullt. Inlägget blir däremot inte så långt idag, eftersom jag skriver det på torsdagskvällen och inte mår bra alls.

Massor av möten

Peter har sprungit på möten hela veckan, med turistbyråer och andra, för att diskutera samarbeten. Kul! Han försöker dessutom promenera till alla möten och en dag visade stegräknaren på mobilen inte mindre än 24 000 steg!

I veckan har han också blivit invald i styrelsen för Sveriges Turistjournalister. Roligt! På bilden ser du polsk öl från ett mikrobryggeri som vi fått chansen att prova i veckan, vilket passade helt perfekt till kvällens polska zurek-soppa, som vi lagade.

Strandkorgsutmaningen

Vi har fått många intresseanmälningar till Strandkorgsutmaningen i Tyskland. Väldigt roligt! Det går fortsatt att anmäla intresse till och med söndag! (I början hade vi råkat skriva ett tidigare datum för anmälan, ber om ursäkt för det!) Vi glömde också fråga om ni som anmäler intresse har hund, så komplettera gärna med den informationen. För att ta med hund på Stena Line behöver man boka en särskild djurhytt, och därför behöver vi veta!

Det bästa under vår vecka är att det varit så stort intresse för Strandkorgsutmaningen. Verkligen roligt! Det blir oxå en riktigt Happy Friday om jag får slippa den här eländiga migränen. Vad har varit bäst under din vecka?

Missade du förra Happy Friday? Läs Drömmar om Rwanda – ett nytt land på vår Bucket list

Prenumerera på vårt nyhetsbrev