Meny Stäng

Idag öppnar vi webbutik – rabatter hela första helgen!

Annons

Idag öppnar vi vår webbutik! Vi har jobbat med detta i flera månader, och det känns fantastiskt roligt att äntligen få öppna. Nu under den första helgen (8-9 augusti) har vi flera öppningserbjudanden med superbra priser. Missa inte det!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vad finns i vår webbutik?

I butiken har vi riktat in oss på roliga presenter och smarta prylar som passar för personer som gillar resor, husbil, husvagn, båtliv, golf, fritid, semesterliv eller outdoor. Vi har också svenska presenter som passar att ge bort på utlandsresan.

Tanken är att man ska kunna hitta saker som man inte hittar på så många andra ställen. Sortimentet kommer förstås att utökas med tiden! Vi har massor av idéer, men vi måste börja i lite mindre skala. Just nu hittar du framför allt:

  • Presenter
  • Prylar för hemmet/köket (även bakgrejor!)
  • Smarta prylar för fritid och outdoorliv
  • Prylar med tema husbil, husvagn, båtliv, golf med mera

Kvalitet, material och samarbetspartners

Vi har varit noga med att välja ut produkter i hållbara material och bra kvalitet. Vi har flera olika samarbetspartners, och har bland annat köpt in produkter från Tyskland och USA.

Här i Sverige samarbetar vi bland annat med ett företag som heter Pufz, som tillverkar produkter i silikon, vilket är ett lätt, smidigt, slitstarkt och miljövänligt material (fritt från ftalater och bisfenol A, BPA-free). Tillsammans med företaget har vi också utvecklat en helt ny kollektion med produkter i tema husbil/husvagn. Fantastiskt roligt!

Husbilar husvagnar

Öppningserbjudanden – massor av superbra priser

Vi startar den här första helgen med några grymma öppningserbjudanden. Du hittar riktigt bra priser på flera av våra produkter. Priserna gäller endast lördag och söndag (8-9 augusti), och därefter återgår priserna till de ordinarie. De produkter det gäller är märkta med “Rea!“.

Rea!

Så här hittar du till webbutiken

Du hittar alltid butiken genom att klicka på “WEBBUTIK” i menyn under bloggens titel. Om du sedan vill hitta tillbaka till bloggen är det bara att klicka på “FREEDOMtravel” allra högst upp. Du hittar också till webbutiken genom att klicka på länken här:

Så här hittar du i webbutiken

Vi hoppas att det ska vara enkelt att hitta i webbutiken, men här kommer ändå några tips:

  • Överst finns kategorier – du kan klicka på dessa för att hitta produkter i önskad kategori
  • Längst ner finns etiketter – du kan också använda dessa för att hitta de produkter du önskar

Om du vill handla något så lägger du produkten/produkterna i varukorgen. Du klickar sedan på din varukorg för att betala. Vi har en fast fraktavgift på 49 kronor, oavsett hur många produkter du köper. Om du handlar för mer än 500 kronor bjuder vi på frakten. Du kan betala med kontokort eller swish.

Kategorier och etiketter

Mycket jobb bakom kulisserna

Varför startade vi en webbshop ens? En av anledningarna var att många av våra jobb och utlandsresor blev inställda i år på grund av covid-19, vilket innebar att vi fick minskade inkomster och mer tid. Vi har många gånger tänkt på att vi skulle vilja sälja olika produkter, och nu kom tillfället. Vi hade ju redan en webbsida, så det kunde väl inte vara så svårt?

Oj, vad fel vi hade! Det är tur ibland att man inte vet hur mycket jobb olika projekt kommer innebära, då skulle man väl aldrig våga ge sig in i dem. Det har tagit enormt mycket tid att bygga webbsidan, hitta rätt samarbetspartners, skriva avtal, läsa på om regler för det ena och det andra, märka upp produkter med svenska texter, fota och filma produkter, mata in produktinformation på webbsidan, ansöka om och installera betalningslösningar, hitta rätt fraktlösningar och tusen andra saker som vi aldrig kunde föreställa oss innan vi började.

Freedomtravel webbshop
Produkter överallt!

Vilka är vi bakom webbutiken?

Om du hittat in här på grund av butiken och inte känner till oss tidigare, så kanske det också passar med en liten presentation! Vi heter Peter och Helena Bergström och driver bloggen FREEDOMtravel, Sveriges största blogg om resor, äventyr och camping. Vi reser själva med husbil, men också med flyg, båt eller tåg när det passar. Vi startade bloggen 2009 och publicerar ett inlägg varje morgon kl. 06:00. För närvarande har vi cirka:

  • 85 000 unika besökare/månad
  • 160 000 sidvisningar/månad

Statistiken är enligt Google Analytics (som är branschstandard, och tillförlitligt statistikverktyg). Du hittar oss också på @freedomtravelnews på Facebook och Instagram.

Välkommen till vår webbshop!

Peter & Helena

Prenumerera på vårt nyhetsbrev