Meny Stäng

Följ oss på mässa och äventyr i Danmark

Äntligen på resande fot igen! Vi har gett oss av till Danmark där vi ska besöka rese- och campingmässan ”Ferie for alle”. Det ska bli riktigt kul att besöka mässan, men också roligt bara att komma ut på en minitripp.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Flyg Stockholm – Köpenhamn

När du läser det här är vi redan på plats i Danmark. Vi flög med Norwegian från Stockholm till Köpenhamn. Resan tar ju bara en knapp timme, så det känns knappt som man kommit upp i höjd förrän man ska påbörja landning.

För dig som undrar så behövde man inte längre ha munskydd på dessa flygningar, men munskydd är däremot fortfarande ett krav på Kastrups flygplats i Köpenhamn.

Köpenhamn välkomnade med sol, fem plusgrader och stark vind. Lite vårkänsla ändå!

Tåg till centrala Köpenhamn

Vi började med att ta tåget från Kastrup till Hovedbanegården (centralstationen) i Köpenhamn, vilket tog 13 minuter.

Därefter blev det lunch på centralen och några timmar att ”slå ihjäl” innan vi skulle fortsätta vår resa till Herning på Jylland, där mässan hålls.

Några timmar i Köpenhamn

Vi hade bara ett fåtal timmar i Köpenhamn, så det blev inte mer än lunch, en promenad i området runt Hovedbanegården och en skön stund på en bänk i solen. Men det var inte så dumt det heller! Här kommer några färska foton från Köpenhamn.

Fortsatt resa

Efter detta var det dags för oss att fortsätta vår resa, med tåg från Köpenhamn till Herning på Jylland. Tågresan tar runt tre timmar, men vi fick bra platser med bord och tillgång till el, så resan funkade fint. Nu är det snart dags att fortsätta äventyret!

Följ på freedomtravel.se och på sociala medier

Den här gången har vi inte förberett så mycket andra texter, så det kommer bli flera ”här och nu”-reportage från Danmark och mässan. Missa inte att kika in!

På senare tid måste jag också erkänna att jag behandlat Instagram lite styvmoderligt, och varit dålig på att uppdatera. Jag hoppas att lusten ska infinna sig nu när vi är på resa igen! Så glöm inte att följa oss på sociala medier:

By the way, har du varit mycket i Danmark? Hur gillar du att resa i Danmark?

WIFI.se

Prenumerera på vårt nyhetsbrev