Meny Stäng

Snart redo för nya husbilsäventyr – verkstad och besiktning

Nu är vi snart redo för nya husbilsäventyr. Vi har hämtat husbilen från vinterförvaringen, haft den på verkstad och låtit besikta den. Nu ska den bara städas också … sedan är vi redo för att rulla på vägarna!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Hämtning från vinterförvaring

Vi har haft husbilen i ett garage hela vintern, och strax efter vi kom hem från Filippinerna åkte vi och hämtade den. Tåg, buss och promenad … och så fick vi återse vår FREEDOM. Härligt!

På verkstaden

Bara några dagar senare hade vi bokat tid på verkstad, på Prodob Däck & Bilservice i Upplands Väsby. Här bytte vi till nya däck, eftersom de gamla var så slitna.

Prodob hjälpte oss också att kolla bromsarna, att fixa våra trasiga dimljus samt att putsa strålkastarljusen. Bara någon dag senare var det dags att hämta FREEDOM.

Vi var väldigt nöjda med servicen, och nu var det upp till bevis! Vi körde nämligen raka vägen från verkstaden till besiktningen.

Besiktning

Vi besiktade FREEDOM på Opus Bilprovning i Kungsängen.

Hur det gick? Inga problem! Vi körde rakt igenom utan några anmärkningar. Den enda kommentar vi fick var en muntlig uppmaning om att vi i framtiden kommer behöva skaffa nya glas för strålkastarljusen.

Snart redo för nya husbilsäventyr

Nu är FREEDOM redo för nya husbilsäventyr! Det enda som återstår är en rejäl vårstädning med dammsugning och annat.

Vart vi kommer åka? Vi börjar med turer i Sverige under en tid, och därefter kommer vi röra oss en liten bit österut … Hoppas att du vill ”hänga med” här på freedomtravel.se! Som vanligt kan du också följa våra äventyr på:

Hur ser dina resplaner ut för våren?

Prenumerera på vårt nyhetsbrev