Annons

Nu har vi bestämt oss för att byta klädsel i husbilen! Blått är en fin färg, men blå inredning gör att det känns kallt… Vi har tittat runt en del på hur inredningen ser ut i nya husbilar, och till slut har vi fattat ett beslut. Nu ska vi byta klädsel i husbilen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Från blått till brunt

Ju mer vi tittar på klädsel i olika husbilar desto mer fastnar vi för inredningar som går i brunt och beige. Så nu har vi bestämt att den blå inredningen ska bli brun! Det som ska bytas är klädseln på stolarna och alla gardiner. Gardinerna kan vi sy själva, men klädseln på dynor och förarstolar behöver vi hjälp med.

Hjälp av tapetserare

Vi provade först att vända oss till företag som till exempel Svenska Dynor, men vi tyckte att urvalet av tyger var väldigt litet. Istället gick vi ner till den lokale tapetseraren i Sundbyberg. De syr gärna upp ny klädsel till husbilen och hos dem finns hur många tyger och färger som helst att välja på! Dessutom kan man välja att kombinera tyger och mönster precis hur man vill! Vi återkommer snart med resultatet …

Husbilen original
Den nuvarande blå klädseln, som vi vill byta ut

Prenumerera på vårt nyhetsbrev