Annons

Det här är nog de dyraste klistermärken jag (Peter) köpt i hela mitt liv! Sammanlagt 1695 kr för åtta klisterdekaler, varav bara sex passade på instrumentbrädan i vår husbil eftersom vi bytt ut stereon … Mycket pengar för lite panel med andra ord.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Inredningspanel för Fiat Ducato

Bilden i Husvagn-Svenssons katalog var tagen i en annan bilmodell där dekalerna självklart var större. Utanpå kartongen fanns sedan en bild av just vår bilmodell där instrumentpanelen till stor del var täckt av inredningspanel. 

På bilden satt till och med inredningspanel på förardörren … Men den bilden hade ju ingenting att göra med de små futtiga klistermärken som fanns inuti kartongen!

Fästa panel på instrumentbrädan

Vi satte fast de klisterdekaler vi kunde på instrumentbrädan i vår husbil, vilket bara var några få. Som tur är blev det ganska fint. Alltid något! Men jag kan nog inte säga att det var värt 1695 spänn direkt … Har du köpt någonting till din husbil eller bil någon gång, som du inte tyckte var värt pengarna?

Instrumentbräda panel

Prenumerera på vårt nyhetsbrev