Meny Stäng

Sol och bad i Italien – vid härliga Gardasjön

Annons

Vi är fortfarande kvar på Piantelle camping vid Gardasjön. Det är sol och bad i Italien alltså. Klimatet känns som i Asien; fuktig värme och en temperatur som konstant ligger över 30 grader. Ibland kommer en häftig regnskur, men efter en stund är det över. Och hettan är fortfarande lika kompakt…

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bad i poolen

Vi förväntade oss inte alls att det skulle vara såhär varmt i Italien! Vi solar och badar varje dag och börjar så smått att likna pepparkakor. Billie vill helst vara vid poolen, så just nu får det bli poolen några dagar även om Peter och jag föredrar sjön …

Inne i bilen blir det förstås varmt (vi har inte köpt AC än!) men det är skönt att sitta utanför bilen och dricka gott italienskt vin och äta supergoda (!) italienska tomater. För att kunna sova gäller det att öppna alla fönster under kvällen och sätta igång fläkten…

Italien, Gardasjön
Sydeuropa är väl för härligt!

Spel i husbilen

Bille gillar att bada i poolen, men börjar tröttna på oss som mest vill sola och inte har lust att kasta boll i vattnet i timmar … Vi spelar MIG (frågespel med kort) eller BUZZ på Playstation varje kväll vilket är riktigt kul, men det räcker inte för att ta bort rastlösheten … 

Som tur är kommer Billies kusin Pontus imorgon! Vid 11-tiden landar han på Linate-flygplatsen i Milano. Så imorgon blir det till att gå upp tidigt och hitta till flygplatsen! Nu ska vi tvätta bilen innan det är dags för en ny runda till poolen …

Sol och bad i Italien

Prenumerera på vårt nyhetsbrev