Meny Stäng

Husbil bara för äldre?

Är husbil bara för äldre? Om man kikar in genom förarrutan på några husbilar kan man ganska snabbt sluta sig till att snittåldern på husbilsägare är relativt, hur ska vi säga, aktningsvärd … Vi tycker att alla 60+are som tar chansen, nu när barnen flyttat hemifrån, att bli nomader och se sig om i världen med husbil är coola och gör helt rätt. Men … finns det inga unga med husbil?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Är Husbil bara för äldre?

Sedan vi skaffade husbil har vi insett att många husbilsägare är 60+. Inget fel i det! Tvärtom skulle vi säga! Det är ju grymt bra att man tar chansen att skaffa husbil, reser Europa runt, njuter av solen och träffar vänner. Det kan väl inte bli bättre? Det enda vi undrar är om husbil bara är för äldre, eller om det också finns yngre personer som insett hur grymt bra det är att resa runt i husbil?

Unga med husbil?

För några dagar sedan startades en tråd på Husbilsklubben.se av ett par på 32 respektive 26 år som blivit nyblivna husbilsägare och försiktigt undrade om det fanns några fler i deras ålder? Jodå, några enstaka svar fick de …

Men kom igen nu! Får ungarna bättre plats i husvagnen? Kostar bilarna för mycket? Eller har ni helt enkelt inte fattat hur skönt det är med en sommarstuga med ny utsikt varje kväll? Finns det några unga husbilsentusiaster får ni också gärna hojta så vi vet att ni finns! (I husbilsvärlden är man ungdom fram till 55 ungefär, och bara det är ju trevligt…)

Prenumerera på vårt nyhetsbrev