Meny Stäng

Göteborg by night – parkering vid Skeppsbron

Annons

Vi startade vår resa mot Göteborg på onsdagen efter jobbet, men orkade inte riktigt hela vägen. Det blev en övernattning på en bensinmack, tillsammans med långtradarna … Nu är vi framme i Göteborg och har hittat ett ställe där vi står bra med husbilen. Här kommer några bilder från torsdagskvällen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Vid vattnet i Göteborh

Nu är vi framme i Göteborg. 1 kr/timme får vi betala för att stå parkerade vid vattnet vid Skeppsbron, helt ok! Hittills har det blivit en liten tur i stan och en god fisksoppa på Bee Bar. Sedan har vi beundrat kvällsutsikten från vår plats vid vattnet.

Göteborg med husbil

Elverket kom till användning

När man inte kan koppla in el (och inte har solceller) tar elen slut ganska fort. Vi har ett elverk, men man tvekar ju ofta att sätta igång det eftersom det låter en del. Här bestämde vi oss ändå för att dra igång det en stund. Det är ju ingen som bor här, så vi hoppas att vi inte stör någon …

Elverk husbil

Kväll i Göteborg

På kvällen lystes hamnen i Göteborg upp av massor av färger. Vi kunde inte låta bli att ta några foton …

Göreborg skeppsbron
färger i vattnet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev