Meny Stäng

Upptäck Norden med FNUF

Annons

Är du (eller någon i din närhet) mellan 16 och 35 år och sugen på att bli föreningsaktiv, träffa nya vänner och komma ut och resa? Jag var i många år engagerad i Föreningen Nordens ungdomsförbund (FNUF), vilket gav många nya vänner i hela Norden och möjligheter till billiga, spännande och intressanta resor i Norden.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Samarbete och roliga aktiviteter

Jag har själv varit medlem sedan jag var 17 år, och upplevt sjukt många roliga och intressanta resor och evenemang runt om i hela Norden. Jag har många riktigt bra reseupplevelser från den tiden: Island, Nordkap, ”Saunaexpressen” till Helsingfors och ”Café Norden” i Köpenhamn.

FNUF är en partipolitiskt och religiöst obunden förening som främjar samarbete mellan unga i Norden genom resor, seminarier, utbyten och lokal verksamhet. FNUF belyser nordiska frågor och arbetar för ökad rörlighet över gränserna. Just nu erbjuder de gratis medlemskap och jag kan ju inte låta bli att tipsa om det!

Island rundresa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev