Meny Stäng

Inredning i husbilen

Annons

Vi var inte så förtjusta i den blå originalinredningen i husbilen, så när vi haft husbilen ett tag bestämde vi oss för att ändra om. Efter mycket funderingar fram och tillbaka bestämde vi oss för brunt. Brunt kanske låter tråkigt, men det är en varm och lugn färg, som vi tyckte passade fint till det ljusare träet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ny matta och ny klädsel

Vi gillade inte den blå originalinredningen och bytte därför färger helt. Vi la in en brun heltäckningsmatta på golvet. Vi bytte också till brun ny klädsel på förarstolar och soffor. Vi fick skruva loss förarstolarna och ta hjälp av en tapetserare för att lyckas. För att matcha bilens nya bruna inredning sydde vi också bruna draperier att hänga framför sängarna.

Matta i husbil

Stripes på väggar och skåp

Vi satte upp silverfärgade stripes på skåpen och texter med “Freedom” och “Edition 660”, för att få lite egen design.

stripes
Stripes husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev