Vilket fantastiskt väder! I fredags morse begav vi oss med spårvagn till Chalmers, där jag deltog i och pratade på en konferens. Under tiden satt Peter utanför i solen och läste en bok. På lördagskvällen blev det festkväll i Göteborg, med ett gäng timmar på nattklubben Push.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Konferens på Chalmers

Konferensen, som handlade om fysisk aktivitet, var intressant. Efter konferensen blev det en riktigt god sallad på Palace för mig och Peter och en ganska slö eftermiddag i det fina vädret.  Göteborg är underbart i solsken, men en sak måste vi faktiskt klaga lite på: Varför måste alla göteborgare ha Converse? Finns det inga andra skor att köpa i den här stan …?

Chalmers Göteborg
Peter med en bok utanför Chalmers
Göteborgarna njuter av det fina vädret
Göteborgarna njuter av det fina vädret

Festkväll i Göteborg

På lördagskvällen var det dags för festkväll i Göteborg. Vi lagade vi fläskfilé med champinjoner och avnjöt en god middag med vin, på parkeringsplatsen precis intill Avenyn. Hur bra som helst! Sedan blev det musik och feststämning i husbilen, medan vi kunde hälsa på glada göteborgare som passerade.

Vi tog en öl på Lipp (bra drag och lite mognare publik, verkar vara ett riktigt raggställe) och gick sedan vidare och dansade på Push. Hur skönt är det inte sedan, på natten, att bara ha några hundra meter att promenera hem till husbilen …

Festkväll i Göteborg: Dansgolvet på Push i Göteborg

Citycamping i Göteborg

Undrar du var vi står med husbilen? Vi har parkerat centralt, nära Avenyn. Vi fick betala 300 kr för att stå här hela helgen (fredag-söndag), men det kan det vara värt för att stå mitt i City. Vi hittade en parkering där överhänget kunde skjuta ut bakom parkeringsrutan, så det känns som att vi står bra här.

Citycamping i Göteborg

Prenumerera på vårt nyhetsbrev