Meny Stäng

Husbilsmärket Wingamm i Sverige

Annons

Vi läste nyligen om husbilsmärket Wingamm, och när vi läste om märket upptäckte vi att det fanns i Sundbyberg där vi bor. Hur sannolikt är det!? Dessutom såg vi plötsligt en husbil av märket Wingamm parkerad på en gata i centrala stan.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Wingamm etablerar sig i Sverige

Vi läste nyligen, i tidningen Husbil & Husvagn, att husbilsmärket Wingamm håller på att etablera sig i Sverige. Idag kikade jag in på Wingamms webbplats, och såg att Wingamm Scandinavia finns på Sturegatan i Sundbyberg. Jag lovar att jag blev förvånad – vi bor ju bara tre minuter därifrån!

Parkerad i centrum

Strax efteråt hade vi ett ärende ner till centrum i Sundbyberg, och vad står parkerat mitt på Sturegatan? Jo, en Wingamm husbil … Så företaget finns säkert där, även om man kanske inte ska förvänta sig att hitta en husbilsbutik …

En Wingamm husbil på Sturegatan i Sumpan
En Wingamm husbil på Sturegatan i Sumpan

Prenumerera på vårt nyhetsbrev