Meny Stäng

Forskarjakten på Karolinska Institutet

Jag brukar inte skriva så mycket om mitt jobb på den här bloggen, men just nu är jag med i ett roligt projekt, som jag måste berätta om! Forskarjakten är ett samarbete mellan Kamratposten och Karolinska Institutet.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Så funkar Forskarjakten

Under åtta 3-veckors perioder presenterar åtta unga forskare varsin text om ett tema, och under varje period kan kidsen (årskurs 3-9) ställa frågor och vara med och tävla. Förutom att svara på frågor ska de skriva vad de själva skulle vilja forska om!

Kroppens bränsle

Sammanlagt 16 vinnare får, tillsammans med föräldrarna, resa till Kamratposten och Karolinska Institutet, där de bland annat får prova på att göra experiment. Den här perioden presenterar jag temat Kroppens bränsle. Det ska bli väldigt intressant att se vilka frågor kidsen ställer och höra vad de vill forska om!

Prenumerera på vårt nyhetsbrev