Meny Stäng

Lördagkväll i Bredsand

Annons

Den här helgen var det äntligen dags för premiär med vår husbil Freedom. Vi har rullat till Bredsands camping i Enköping. Det finns ingen personal ännu, men de har löst det smidigt så man kan ringa och få en kod till vandrarhemmet. Inne på vandrarhemmet fanns sedan en box där man, med hjälp av en ny kod, hittade nyckel till elskåp och kort till servicehuset …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Tvätta husbilen

På dagen satte Peter igång att tvätta husbilen, och det behövdes ju verkligen! Husbilen fick sig en rejäl tvätt runt om, och även på taket. Efter det behövde Peter en stunds vila i solen …!

Bredsand tvätta husbil
Tvätta husbil Bredsand
Tvätta husbil
vila

Grillpremiär

Ett fint regn smattrar försiktigt mot taket och vi lyssnar på musik tillsammans med Billie och hans flickvän Danielle. Idag är det lördag kväll och det innebar även grillpremiär för oss. Det blev kalvfilé på grillen, med potatisgratäng och sallad. Inte dumt alls! Efter middag klättrade Billie upp på taket på husbilen, med kameran i högsta hugg.

Campingmiddag
På husbilstaket
Bredsands camping

Kväll utomhus

Vi kunde sitta ute och äta, även om man fick ta på en jacka. Senare på kvällen flyttade vi in i husbilen och körde kamp i frågespelet Buzz på PlayStation – Peter och Helena mot Billie och Danielle. En väldigt trevlig kväll! Nu är det söndag och vi tar det lugnt några timmar till, innan det är dags att röra sig hemåt.

Bredsand

Prenumerera på vårt nyhetsbrev