Meny Stäng

Annandag Påsk på Bredsands camping

Vi firade Annandag Påsk på Bredsands camping i Enköping. Och vilka tror du att vi träffade här? Jo, våra trevliga campinggrannar, som vi lärde känna på Ängsö camping för två veckor sen, Yvonne och Svenne. Världen är bra liten!

Påsk på Bredsands camping

För oss är det inte så viktigt just att ”fira påsk”, men att få några dagar extra ledigt och rulla iväg med husbilen, det är guld värt! Den här helgen inledde vi på Härjarö camping, där vi stod en natt i riktig vinterkyla. Sedan blev vädret lite bättre och vi rullade vi vidare till Västerås Mälarcamping. Där fick vi både en traditionell påsklunch och en trevlig kväll med härliga campinggrannar.

Sedan blev det alltså Annandag Påsk på Bredsands camping. Här träffade vi Yvonne och Svenne igen och det blev en riktigt trevlig kväll med mycket prat och skratt. Först blev det thaibuffé på restaurang Bresse och sedan blev det häng i husbilen i ett gäng timmar. Tack för igår! Om du vill läsa mer om campingen hittar du mer information på deras webbsida!

Påsk Bredsands camping

Soligt i Bredsand

Idag har vi vaknat upp till vår sista dag den här campinghelgen. Solen lyser över vattnet vid Bredsands camping och det är en riktigt fin dag, även om det fortfarande är kallt. Vi har fått chansen att vara ute många dagar med husbilen och det är det bästa vi vet. Det värsta är bara att man fastnar för det här livet … och att man inte alls har lust att åka hem. Tänk om man bara kunde vara ute och rulla jämt …! Eller skulle man kanske tröttna då? Nja, jag har svårt att tro det …

Nå, hur har din påskhelg varit? Har ni varit hemma eller har ni kanske varit ute och rullat med husbilen, eller iväg på andra äventyr? Berätta, berätta!

Annandag påsk på Bredsands camping

Prenumerera på vårt nyhetsbrev