Meny Stäng

Bredsands camping i Enköping

Äntligen har vi fått en helt ledig helg och möjlighet att åka ut med husbilen. Vi har tagit en ganska kort sväng och stannat på Bredsands camping i Enköping. Här står man fint vid vattnet och solen värmer försiktigt – inte dumt alls!

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Bredsands camping

Bredsands camping är en fin camping vid Mälarens strand, som numer drivs av Nordic Camping. Många av platserna sluttar nedåt mot vattnet, men i övrigt är dessa platser på gräs alldeles utmärkta. Här finns också ett helt ok servicehus, en enkel restaurang och WiFi.  Det vi gillar med den här campingen är den avslappnade miljön och det fina läget precis vid vattnet.

Bredsands camping
Camping Bredsand
Bredsand camping

Vi frossar i skaldjur

Till den här helgen har vi (äntligen) fått tag på riktigt fina skaldjur, så det här blir en skaldjurshelg. Igår kväll blev det ugnsgratinerade musslor med ört- och vitlökssmör, färsk kokt krabba och laxpaté. Inte dumt alls!

Några räkor blev det däremot inte, 450 kr/kilot är lite väl magstarkt … Våra absoluta favoriter bland skaldjuren är krabba, räkor och musslor, men vi gillar också kräftor, havskräftor och hummer (även om vi nog tycker att just hummer brukar övervärderas lite). Brukar ni äta skaldjur och vilka är era favoriter? Vad gör ni den här helgen?

Krabba i husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev