Meny Stäng

Träningsskada i armen – efter träning med Tapout XT

Vi tränar hårt för närvarande och följer ett träningsprogram med sex pass i veckan. På senare tid har jag börjat känna mig starkare och bland annat blivit mycket bättre på att göra armhävningar. Men vad händer då? Jo, igår tog jag visst i lite för mycket och … pang.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Smärta i armen

Vi körde vårt träningsprogram som vanligt. Jag kände en plötslig smärta i höger underarm och direkt kom en svullnad. Nu tror jag att jag har fått en muskelbristning. Förmodligen tar det några veckor att läka, och under tiden bör man inte träna.

Nu gäller det ju underarmen, så jag kan ju fortsätta träna kondition, ben, mage och rygg. Men jag kommer få modifiera träningspassen en hel del framöver. Mina träningshandskar med tyngder lär jag inte behöva på ett tag …

Träning hemma
Vissa rörelser kommer jag inte kunna göra längre …

Prenumerera på vårt nyhetsbrev