Meny Stäng

Husbilstvätt i Västervik – med hög tvätthall

Annons

När vi körde ut från Lysingsbadets camping i Västervik hittade vi äntligen en biltvätt där vår husbil får plats. De flesta biltvättar är bara 2,8 eller 3,0 meter höga och vår husbil är 3,1 meter hög. Vi vet aldrig var vi ska tvätta den. Därför blev vi glada när vi såg Stanleys Powerwash i Västervik.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Extra hög tvätthall

På Stanleys Powerwash fanns en extra hög tvätthall för bilar med en höjd på max 3,5 meter. Dessutom  fanns en ställning med en stege, så man kunde nå upp till taket. Självklart passade vi på att tvätta husbil!

Bärbar husbilstvätt?

Eftersom vi inte bor i villa har vi inte så lätt att tvätta bilen hemma. Hur gör ni andra för att tvätta era husbilar? Känner du till några fler sådana här platser där man kan tvätta bilar som är högre än tre meter? Eftersom vi alltid har problem med det här har vi också funderat på att köpa en bärbar husbilstvätt, men det har inte blivit av ännu eftersom vi haft fullt upp med att tänka på husbåten.

Husbilstvätt
Tvätta husbil

Prenumerera på vårt nyhetsbrev