Meny Stäng

Fått ordning i husbåten

Annons

Nu känns det som vi fått lite ordning i husbåten! Med tiden kommer vi ändra och skaffa lite nya möbler. Vi kommer ju också att bygga om! Men vi har i alla fall packat upp alla kartonger och fått lite ordning på våra prylar. Vill ni se hur det ser ut?

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Innehållsförteckning

Köket

Köket är riktigt mysigt, och här finns både gasspis och diskmaskin. Det är betydligt mindre skåp än vi hade i lägenheten, men vi har fått in det mesta ändå. Matbordet köpte vi på Blocket för två dagar sedan, och färgen passar helt perfekt till resten av köket!

Nedre däck

Rummet på nedre däck är stort! Vi trodde ändå att det skulle bli svårt att få in sängarna genom dörren, men det gick bra! (Vi tog in dem genom dörren ni ser uppe till vänster.) I det gamla motorrummet finns vår crawl-in-closet. Den rymmer mer än man tror och vi har fått in alla våra kläder (förutom en del skor).

Övre däck

På övre däck har vi för tillfället en uppblåsbar gästsäng. Senare kommer vi köpa andra möbler till det här rummet.

På däck

På däck finns bord och stolar, och en härlig utsikt förstås!

Utsikten från däck

Prenumerera på vårt nyhetsbrev