Meny Stäng

Födelsedag i Pampas Marina

Annons

Igår var det dags för födelsedagsfirande igen: Peter fyllde 53. Och vad kunde passa bättre än att fira i Pampas Marina, där husbåten ligger? Vi tog en promenad dit längs vattnet tillsammans med Robin och Alexandra, tittade på båten och hängde hela eftermiddagen i solen på Sjökrogen.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

En heldag

Sedan åt vi middag på restaurang Grodhavet, som ligger precis intill Pampas marina. Där fick vi fantastiskt goda musslor och rökta räkor till förrätt, och oxfilé eller lätt grillad tonfisk till huvudrätt. Kvällen avslutades på Piren på Hornsbergs strand, där vi kunde sitta och spana på vår husbåt på andra sidan vattnet. En toppenkväll!

Peter och Robin
Peter och Robin
Alexandra och Robin
Alexandra och Robin
Från Sjökrogen har man utsikt över marinan och Hornsbergs strand, på andra sidan vattnet
Från Sjökrogen har man utsikt över marinan och Hornsbergs strand, på andra sidan vattnet

Prenumerera på vårt nyhetsbrev