Meny Stäng

Få igång värmen i husbåten

Det är ju inte kallt ännu (snarare tvärtom), men endera dagen kommer kylan – och då är det ju bra att veta att värmesystemen i husbåten fungerar! Vi började se över elementen för några dagar sedan och då visade det sig att pumpen hade bränt sönder. Inte sååå bra. Nu har vi köpt en ny pump (den gröna). Hoppas att ni tycker att den är fin, för man fick punga ut med över 3000 spänn för den.

Ännu ingen värme

Nu har vi fyllt alla element med vatten och luftat dem, och satt på pumpen. Funkar det då? Icke … Pumpen pumpar snällt, men vattnet verkar inte värmas upp. Vi får väl ge det ytterligare lite tid, eller så blir det till att felsöka. Idag ska vi handla och laga mat, för vi får gäster.

Pump

Läs mer: Led-belysning utåt från husbåten

Prenumerera på vårt nyhetsbrev