Meny Stäng

Minihusbil för två

Husbil & Husvagn visar en minihusbil av fabrikatet Danbury, som kommer att lanseras av MPC i Luleå och har Sverigepremiär på Kista-mässan i februari. De skriver att Danburys inriktar sig på mycket små husbilar, för maximalt två personer.

Två sängar

Man får visserligen sova tätt, men det är i alla fall två sängar, till skillnad från Romahomes minsta modell. Dunbury fokuserar på små husbilar och tar även fram en annan modell, Danbury T5 Doubleback, med en form av slide-out som förstorar bodelen på längden. Det är dock oklart om just den kommer tas in till Sverige.

Den här bilen känns lite för liten för oss, men jag gillar ändå idén med små husbilar. Vad tycker du? Läs gärna mer på Husbil & Husvagn.

Housecar
Minihusbil från Dunbury - bild från Husbil & Husvagn
Minihusbil från Dunbury – bild från Husbil & Husvagn

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få rabatt i webbshopen!

FREEDOMtravel avsändare