Meny Stäng

Nya idéer för köket

Annons

Köket var det rum i hela husbåten som var mest iordninggjort och mest modernt när vi flyttade hit. Många delar av båten är ju original från 1930-talet, men just köket var nyligen renoverat. Den förra ägaren hade dessutom valt fina färger och snygga vitvaror, tycker vi.

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Nya idéer

Du kan se en av mäklarens bilder på köket nedan. Vi har hela tiden tänkt att vi ska behålla köket som det är, men liiite måste vi ju få göra om. Vi funderar bland annat på att kakla väggen ovanför diskbänken (den där metallskivan är väldigt repig), fixa ny belysning och sätta upp en fondtapet bakom matbordet.

Tapeter

Förr tyckte jag att tapet var trist. Jag tror att jag associerade till 80-talets hemska mönster i orange och brunt, som ofta tajmades av någon ännu murrigare heltäckningsmatta. Men idag finns det otroligt mycket vackra och läckra tapeter!

Vi har tittat i butikerna, och man blir verkligen inspirerad. Det finns allt från enkla stilrena mönster, till alla möjliga spektakulära motiv. Vi funderar på något i svart och silver, för att möta upp alla svarta detaljer och allt rostfritt i köket. Ni får snart se! Vad tycker ni om tapeter? Har ni tapeter hemma, eller mest vita väggar?

Kök i husbåt
Mäklarens bild på köket i husbåten – vi har ett nytt matbord, annars är det ganska likt

Prenumerera på vårt nyhetsbrev