Meny Stäng

Tre timmar i Östersund

Jag skulle ha flugit från Arlanda till Östersund 08:00 i morse. Men vad händer? När jag vaknar får jag ett sms där det står ”Ditt flyg är inställt”. Jag blev ombokad till 11:10, men det känns ju inte så kul när man ska föreläsa på förmiddagen och flyga hem 16:00 …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Ombokning

Jag pratade med arrangörerna, som ordnade så min föreläsning blev på eftermiddagen istället för på förmiddagen. Det blev en supersnabb visit i Östersund … Puh vilken morgon!

Två timmars föreläsning

Jag föreläste i två timmar, åkte taxi i en halvtimme och hängde på flygplatsen i ytterligare en halvtimme. Med andra ord hann jag inte se speciellt mycket av Östersund. Men det är säkert en trevlig stad.

Jag föreläste för chefer och personal i gruppbostäder, och de var i alla fall trevliga! På planet hem blev vi underhållna av ena flygvärdinnan som sjöng för oss, och det var också trevligt. Det har jag för övrigt aldrig varit med om förut…

Östersund flygplats

Prenumerera på vårt nyhetsbrev