Meny Stäng

Extrapengar till semestern – kolla förrådet!

Annons

Planerar du semester, men har lite skralt i semesterkassan? Det finns olika sätt att dryga ut kassan, och ett sätt kan vara att sälja av sånt som man inte behöver. Enligt en nyligen publicerad artikel har vi svenskar en hel del saker som vi skulle kunna sälja …

Twittra
Dela
Dela
Pin
Dela
Dela

Populära förrådsprylar

Travel Report skriver att vi svenskar i genomsnitt har bråte värt 30 000 kronor i våra källare och förråd. Kanske värt att ta en tur ut i förrådet, röja upp lite och samtidigt sälja något som du inte behöver?

De populäraste förrådsprylarna just nu enligt Blocket är cyklar, utemöbler, gräsklippare, soffor, byråer, skrivbord, studsmattor, soffbord, sängar och lego. Vad har du i ditt förråd? Vårt är faktiskt ganska rensat nu… vi sålde ut det mesta när vi flyttade till husbåten.

prylar

Prenumerera på vårt nyhetsbrev